• Polski
  • हिन्दी
  • Magyar

Samengevat door durumis AI

• Playave's Noah heeft voor de vierde week op rij de eerste plaats behaald in de wekelijkse poll voor populaire sterren van de derde week van juli in 'Gifty', met 50% van de stemmen.
  • Noah betoverde fans met zijn stabiele zangkunsten en schattige teksten tijdens 'MBC Show! Music Core in Japan'.
  • Playave plant een Aziatische tournee, te beginnen met de Japanse show, en bereidt zich voor om fans uit het buitenland te ontmoeten.

[Foto geleverd door=Naverblog]

Noa, 4 weken op rij nummer 1
50% van de stemmen behaald door fan-stemming
P1Harmony bereidt zich voor op Aziatische tournee

Noa van P1Harmony heeft de eerste plaats behaald in de wekelijkse populariteitsverkiezing voor sterren van 'Gifty', de fan-stemmingsservice van 'Wikitree', voor de derde week van juli. Dit is de vierde week op rij dat hij de eerste plaats behaalt, wat hem veel aandacht oplevert.
In deze verkiezing die van 15 juli tot en met 21 juli plaatsvond, kreeg Noa 205.281 stemmen, wat neerkomt op 50% van de stemmen. Noa werd op de voet gevolgd door Woo Seok op de tweede plaats met 187.998 stemmen, oftewel 46% van de stemmen, en Kim Hye Yoon op de derde plaats met 10.109 stemmen, oftewel 2% van de stemmen.

P1Harmony trad op 17 juli op in 'MBC Show! Music Core in Japan', waar Noa deel van uitmaakt, en leverde een indrukwekkende performance. P1Harmony kwam met een lift op het podium, na een intro waarin ze de jungle in renden, en bracht 'WAY 4 LUV' met een stabiele live-performance ten midden van enthousiaste aanmoedigingen van het publiek. Hoewel dit niet te zien was op televisie, wordt beweerd dat ze het publiek konden ontroeren met hun schattige teksten, en daarmee de charme van een 'virtuele idool' uitstraalden.

P1Harmony heeft plannen voor een Aziatische tournee na deze performance en maakt zich klaar om meer fans in het buitenland te ontmoeten.

topceleV-news
TopceleV: VTuber, Virtual Idol News, Rankings, and Voting
Playb, 34e week Circle Chart 4-kroon bereikt
Playb, 34e week Circle Chart 4-kroon bereikt Playb heeft de 4-kroon op de Circle Chart behaald en heeft zich gevestigd als een trendsetter. Hun nieuwe nummer 'Pump Up the Volume' heeft de eerste plaats behaald in de Digital, Download, BGM en V-Colouring Charts.

30 augustus 2024

Plav, 33e week in de YouTube Music Video Charts... Blackpink Lisa, NMIXX, Plav, Ailee in de TOP 5
Plav, 33e week in de YouTube Music Video Charts... Blackpink Lisa, NMIXX, Plav, Ailee in de TOP 5 Plav's 'Pump Up The Volume!' kwam op nummer 3 in de YouTube Music Video Charts en registreerde 570.794 binnenlandse weergaven. Blackpink Lisa staat op nummer 1, terwijl NMIXX, Ailee en andere nieuwe artiesten ook in de top 5 zijn opgenomen.

25 augustus 2024

Virtuele idool Playv wint tweede plaats in 'Choeaedol' mannencategorie
Virtuele idool Playv wint tweede plaats in 'Choeaedol' mannencategorie Playv behaalde de tweede plaats in de wekelijkse 'Choeaedol' populariteitsranglijst, na zanger Lim Youngwoong, en geniet van enorme populariteit onder fans.

23 juli 2024

T-ara (T-ARA), 7 koningin die stralen in de K-pop geschiedenis Ontdek de geschiedenis van de K-pop girlgroup T-ara, die sinds hun debuut in 2009 enorme populariteit heeft verworven met hits als 'Bo peep Bo peep', 'Lie' en 'Roly Poly'. Hun krachtige podiumprésence en uitstekende muzikale vaardigheden hebben de harten
candyman
candyman
candyman
candyman

14 juni 2024

Lee Chan-won "Hemelse Reis" Muziekshow Music Bank op nummer 1 Lee Chan-won heeft op KBS2 Music Bank met "Hemelse Reis" de eerste plaats behaald en creëerde zo een nieuw hoofdstuk als trot-zanger. Hij haalde overweldigende scores in albumverkopen en digitale punten en verzekerde daarmee de eerste plaats. Hij deelde d
leechanwonchans

4 mei 2024

Zangers die een tweede kans nodig hebben in 'Singer Gain' 'Singer Gain 3' is een reboot-auditieprogramma voor zangers die een tweede kans nodig hebben. 77 anonieme zangers deden mee en streden tijdens vier rondes, een halve finale en een finale om de uiteindelijke winnaar. Nummer 58, Hong Yi-sak, won de wedstrij
커피좋아
커피좋아
커피좋아
커피좋아

6 februari 2024

De K-pop groep SONAMOO transformeert tot ontwerpers?! (met ontwerper Hwang Yi-seul) Een live V-app uitzending met de K-pop groep SONAMOO en ontwerper Hwang Yi-seul van Leesle vindt vandaag om 17:00 uur plaats. Geniet van hun ontwerp samenwerking en ontdek de nieuwe charme van de SONAMOO leden, terwijl je samen met hen het proces ziet van
LEESLE
LEESLE
LEESLE
LEESLE

3 mei 2024

Introductie van de ILLIT-ledenprofielen (Yuna, Minju, Mocha, Wonhee, Iroha) ILLIT, een 5-koppige meidengroep die debuteerde op 25 maart 2024, behoort tot BIGHIT MUSIC en bestaat uit de leden Yuna, Minju, Mocha (Japan), Wonhee en Iroha (Japan) afkomstig van het survivalprogramma 'Are You Next'. Ze pronken met hun uitstekende dansv
세상 모든 정보
세상 모든 정보
ILLIT-leden
세상 모든 정보
세상 모든 정보

15 april 2024

Hoge kwaliteit foto's van Lee Chan-won op MBC Show! Music Core Foto's van Lee Chan-won's muziekprogramma nummer 1, gepubliceerd door MBC Entertainment Research Institute, hebben de harten van fans veroverd. De aanblik van Lee Chan-won die de trofee vasthoudt en fans bedankt, lijkt de inspanningen en passie van fans t